Uddannet fødselshjælper og ammevejleder

Ud over at have en uddannelse som autoriseret psykolog, har jeg også uddannet mig som fødselshjælper. Nedenfor kan du læse lidt om, hvad jeg kan hjælpe dig med:

Din støttende og kompetente hånd

Jeg tilbyder først og fremmest ro, nærvær og indlevelse. Det gør jeg i alle faser af familiedannelsen, om det så er under fertilitetsforløb, som gravid, fødende, i fjerde trimester eller for jer/dig der har mistet. Når kapitlet i ens liv hedder “Familiedannelse”, begiver vi os alle ud på en rejse, der har potentiale for stor personlig udvikling. Nogle gange har vi bare brug for en hånd på vejen. Den udvikling vil jeg understøtte og den hånd, vil jeg hjertens gerne tilbyde.

Derudover vil jeg have fokus på at forene sind og krop i en blanding af fysisk afspænding og viden om, hvordan vi mentalt fungerer som mennesker. Uanset om det er fertilitetsbehandling, graviditet, fødsel eller tab undergår kroppen store påvirkninger og forandringer, som sindet kan have svært ved at følge med i og håndtere. Dette vil jeg hjælpe med at forene og gøre til en mere samlet og omsorgsfuld oplevelse.


Mine forløb kan se sådan ud:

  • Forløb for par/soloforældre i fertilitetsbehandling/ufrivillig barnløshed
  • Psykologisk fødselsforberedelse
  • At tilbyde min støtte før, under og efter en fødsel
  • Ammevejledning, hvor det psykologisk aspekt også får lov til at fylde
  • Samtaler vedrørende fødselsdepression, belastningsreaktioner, fødselstraumer, tab, angst eller for par, der finder familiedannelsen udfordrende
  • Bearbejde traumatiske hændelser i forbindelse med familiedannelse
  • Skabe kropslig ro og oxytocinboost gennem kropsbehandlinger og mindfullness

Tag bare kontakt til mig – listen her er ikke fyldestgørende, og vi kan helt sikkert skræddersy noget til dig.


Om mig som doula

Som nævnt ovenfor vil du med sikkerhed møde ro, nærvær og indlevelse, når du har valgt mig som doula. Derudover vil du møde en stor ydmyghed og fornemmelse for personen, jeg sidder overfor og rummet jeg befinder mig i.

Jeg vægter tryghed højest, da det er af afgørende betydning for dit/jeres forløb. I skal føle, at jeg kan holde rummet, spille folk gode og sætte relevante ressourcer i spil.

Du/I vil få en doula, der kan bevare overblikket og har indsigt i, hvad der kan hjælpe dig/jer med at få den oplevelse, som I ønsker i forbindelse med familiedannelsen.

Med mig som doula vil du også være garanteret, at jeg anvender min psykologfaglighed på relevante måder. Du får således en psykolog og doula i én.