Om mig og min tilgang

Jeg er uddannet psykolog fra Aarhus Universitet i januar 2016. I de senere år har jeg arbejdet som psykolog inden for forskellige områder og været på en lang række kurser.

I 2021 blev jeg autoriseret psykolog ved Psykolognævnet, hvilket betyder, at jeg har haft 1.000 timer med intervention og udredninger samt har modtaget 160 timers supervision af erfarne psykologer. Det er samtidig din garanti og sikkerhed for kvalitet, når du kommer hos mig, da jeg er underlagt de etiske principper som psykolog i Danmark.

Jeg er bosat uden for Aarhus, i Søften ved Hinnerup. Her bor jeg sammen med min mand og tre børn på 10, 6 og 2 år.

Ro nærvær og indlevelse

Først og fremmest er det min fornemmeste opgave at gøre det behageligt for dig at komme hos mig, og at du uanset din problemstilling føler dig rummet og anerkendt. Ingen problemer er for små. Jeg har stor respekt og ydmyghed for, at du er kommet hertil i dit liv, at du rækker ud og har mod på at dele ud af dine tanker.  

Jeg vægter den terapeutiske alliance højt. Når jeg har fokus på den terapeutiske alliance betyder det, at jeg ikke på forhånd lægger mig fast på en metode, som vi skal arbejde ud fra. I stedet vil jeg vægte vores relation og samarbejde højt, så vi kan blive enige om, hvordan jeg bedst muligt hjælper dig med de udfordringer, du oplever i hverdagen. Ud fra dette vil jeg inddrage relevante metoder. Her vil du blive mødt med stor gennemsigtighed og mærke, at jeg gør mig umage for at illustrere mine tanker i terapien.

Når jeg arbejder med dig som person og som forælder, er det vigtigt for mig at fortælle, at indholdet tilpasses dig og din livssituation. Indholdet af terapien skal være nærværende, og du skal kunne se dig selv i de mål, som vi sætter for terapien. Her vil vigtige begreber i terapien være autencitet og "den gode nok forælder", hvor vi gør op med glansbillederne på forældrelivet og finder ind til dine kerneværdier for dit eget liv.

 Jeg vil løbende dedikere min tid til at dygtiggøre mig ved at indhente ny viden og modtage supervision.

Hvis du på forhånd er i tvivl om, om vi er det rigtige match, kan du altid kontakte mig for en gratis og uforpligtende samtale.