I supervisionsgruppen får du:

Forskningen har peget på, at supervision er et af de områder, der er allermest udviklende i forhold til ens faglighed. Vi tilbyder således et udviklende fællesskab, hvor du gennem gruppen får mulighed for at stå stærkere i dig selv og dit faglige virke. Supervisionsgruppen er din unikke indgang til at udvikle dig både fagligt og personligt. Dette gøres gennem de forskellige cases, som I hver især medbringer fra jeres praksis og dagligdag.

Rummet holdes af Astrid og Camilla, der i en god kombination kan trække på erfaringer og kompetencer fra psykologiens og supervisionens verden samt fra det nære og generelle arbejde med 100vis af familier.

Rummet er fortroligt og dermed din mulighed for både at se indad samt dele ud af dine erfaringer og perspektiver fra dit faglige virke.

Foruden ovenstående vil der gives færdigheder og viden om, hvordan I som gruppemedlemmer kan bruge hinanden til sparring og støttende netværk efter svære episoder i jeres hverdag. I led hermed tilbydes et online grupperum, som I kan anvende mellem supervisionsgangene.

Praktisk om supervisionsgruppen:

Vi mødes i Doulahuset Aarhus, Trige centervej 75 b, 1. sal, 8330 Trige.

Datoer:
10 gange i alt med løbende mini-oplæg omkring relevante emner i arbejdet:

Mandag d. 18/9-23
Mandag d. 2/10-23
Mandag d. 23/10-23
Mandag d. 20/11-23
Mandag d. 4/12-23
Mandag d. 18/12-23
Mandag d. 8/1-24
Mandag d. 29/1-24
Mandag d. 19/2-24

Tidsrum: 9.30-12.30

Vi sørger for forplejning i form af kaffe, te, snacks og frugt.

Tilmelding til supervisionsgruppen:

Din investering for det fulde forløb med 10 mødegange à 3 timer samt online forum er:
4800 kroner + moms.

Du kan betale i 1, 2 eller 4 rater.

Din tilmelding er bindende
Tilmeldingsfrist: d. 4/9 2023

Dine undervisere:

Autoriseret psykolog, doula og indehaver af Familier Fødes, Camilla Maria Hentze, www.familierfoedes.dk Camilla har flere års erfaring som psykolog og supervisor.

Indehaver og stifter af Dansk Doula Instituts doulauddannelse og ammevejlederuddannelse, Astrid Givard, www.enandenstart.dk Astrid har mange års erfaring som selvstændig coach, doula og uddannelsesleder. Hun har desuden en baggrund som lærer og cand.pæd.soc.